Logo Logo
Ere Perez Voděodolná Řasenka s avokádem - černá 10 ml
Ere Perez Voděodolná Řasenka s avokádem - černá 10 ml
Krátky popis Zlevněný produkt Ere Perez Voděodolná Řasenka s avokádem - černá 10 ml od výrobce Ere Perez u nás najdete levně od 689 Kč
Obvyklá cena
  • 689
  • 759 Kč
  • 9 %
Výrobce/Značka
Ere Perez
EAN 9351748000854
Hodnocení
Více o produktu Vyrobená z avokádového a mamey oleje Odolná proti rozmazání Sytá černá Aby řasenka déle vydržela nanášejte jako poslední krok líčení kartáčkem v lahvičce nepumpujte, ale stírejte okraje, přebytečnou maskaru otřete o okraj lahvičky nejdříve naneste dvě vrstvy na horní řasy, pak jednu vrstvu na spodní řasy můžete použít na úpravu obočí   Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2   Složení voděodolné řasenky Ere Perez Carnauba (copernicia cerifera) wax, palm kernel (elaeis guineensis) wax, soybean (gyicine soja) seed oil, licania arborea seem, calcium stearate, mamey (pouteria sapota) oil, sweet almond prunus amygdalus dulcis) oil, isopropyl palmitate, avocado (persea gratissima) oil, palmitic acid, tocopheryl acetate (vitamin E), orange (citrus aurantium dulcis) oil, lemon (citrus medica limonum) oil, bergamot (citrus bergamia) oil, diheptyl succinate and capryloyl glycerin/sebacic acid copolymer, iron oxides Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy Palm Kernel Wax - olej z palmy je bohatý na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamín E a karotenoidy Soybean (Glyicine Soja) Seed Wax - sójový vosk se používá jako náhražka parafínu, má antioxidační vlastnosti Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil - olej ze sladkých mandlí se získává z jader mandlí, olej je bohatý na nasycené tuky a esenciální mastné kyseliny, hydratuje a posiluje pleť Cacahuananche (licania arborea seem) oil - olej ze stromu z rodu Chrysobalanaceae, má posilující a pečující účinky na vlasy a chloupky Mamey (Pouteria Sapota) Oil - je druh stromu z Mexika, olej z jeho ovoce se používá jako zvlhčovadlo Dimethicone - silice přirozeně se vyskytující v písku a křemeni Calsium Stearate - se získává z křemeliny a vápence Isopropyl Palmitate - získává se z rostlin Avocado (Persea Gratissima) Oil - avokádový olej je jedlý za studena lisovaný olej plný vitamínu A, D a E Palmitic Acid - Přírodní mastná kyselina z palmy, nachází se v bavlníkových semenech, arašídech, rýži, čiroku a dalších rostlinných olejích, využívá se jako emulgátor Tocopheryl acetate (vitamin E) - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, zvláčňuje Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil - za studena lisovaný olej se používá v aromaterapii pro uvolňující a oživující účinky, má antibakteriální vlastnosti, chrání pokožku, stimuluje metabolismus Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil - citron je všelék, má antiseptické, čistící, tonizující a posilující vlastnosti, používá se jako konzervační látka, navrací pokožce elasticitu a upravuje pH Bergamot (Citrus Bergamia) Oil - je esenciální olej z pomerančovníku, má antiseptické a antibakteriální vlastnosti CI 77499 / Iron Oxide Black - získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou
Certifikáty Vegan society
Použití Na oči
Barva Černá
Další produkty od výrobce Ere Perez
Další produkty v kategorii Přípravky na oči