Logo Logo
Ere Perez Transparentní kukuřičný pudr 15 g
Ere Perez Transparentní kukuřičný pudr 15 g
Krátky popis Diskontní produkt Ere Perez Transparentní kukuřičný pudr 15 g od výrobce Ere Perez u nás najdete v akcii od 839 Kč
Obvyklá cena
  • 839
  • 909 Kč
  • 8 %
Výrobce/Značka
Ere Perez
EAN 9351748001325
Hodnocení
Více o produktu Multifunkční makeup pomocník - lokálně zbavuje pleť nežádoucího lesku, fixuje makeup Obsahuje výtažky z kukuřice   Jak používat transparentní pudr Ere Perez   Prášek naneste na kabuki štětec Ere Perez Nanést můžete na nenalíčenou pleť, abyste si udrželi nahé líčení bez lesku nebo naneste na nalíčený obličej pro udržení perfektního makeupu Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2   Složení transparentního pudru Ere Perez Corn (Zea Mays) Oil, Native Rice (Oryza Sativa) Starch, Zinc Stearate, Caprylic / Capric Triglyceride, Triheptanoin, Potassium Sorbate Corn (Zea Mays) Oil - kukuřičný olej je bohatý na vitamín E Native Rice (Oryza Sativa) Starch - rýžový olej (bez GMO) absorbuje mastnotu Zinc Stearate - stearát zinečnatý je jemná sůl přirozeně se vyskytující v mastných kyselinách, používá se jako přírodní barvivo Caprylic / Capric Triglyceride - získává se z kokosového ořechu, zjemňuje a vyživuje pleť Triheptanoin - se získává z přírodních olejů, využívá se k oživení pokožky Potassium Sorbate - přírodní draselná sůl, používá se jako konzervant   Může v různém poměru obsahovat CI 77891 Titanium Dioxide - přirozeně se vyskytující minerální pigment, získává se z bauxitu (minerální ruda), chrání před UVA a UVB zářením, v Ere Perez kosmetice neobsahuje nano částice, které by se mohly dostat do organismu CI 77491 / Iron Oxide Red - získává se ze železné rudy, je nejdůležitějším minerálním pigmentem v BIO dekorativní kosmetice, objevuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou až po černou CI 77492 / Iron Oxide Yellow - přirozeně se vyskytující pigment získávaný z minerálů
Certifikáty Vegan society
Použití Na pleť
Odstín pleti Světlý
Další produkty od výrobce Ere Perez
Další produkty v kategorii Speciální péče o pokožku