Logo Logo
Ere Perez Rtěnka s olivovým olejem- Runway 3,5 g
Ere Perez Rtěnka s olivovým olejem- Runway 3,5 g
Krátky popis Ve slevě produkt Ere Perez Rtěnka s olivovým olejem- Runway 3,5 g od výrobce Ere Perez u nás najdete nejlevněji od 699 Kč
Obvyklá cena
  • 419
  • 699 Kč
  • 40 %
Výrobce/Značka
Ere Perez
EAN 9351748000014
Hodnocení
Více o produktu Zvláčňuje rty Sluší všem odstínům pleti Vegan složení   Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2 Složení rtěnky s olivovým olejem Olive Oil, Castor (Ricinus Communis) Oil, hydrogenated castor oil, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Cocoa (Theobroma Cacao) Butter, Tocopherol (Vitamin E), CI 77019 / Mica, octyldodecanol, aluminium starch octenylsuccinate, pentaerythrityl tetraisostearate, pentaerythrityl tetrabehenate Olive Oil - olivový olej se extrahuje z oliv, obsahuje mononenasycené tuky (omega 9) a polyfenoly - silné antioxidanty Castor (Ricinus Communis) Oil - ricionový olej zjemňuje a vyhlazuje pleť Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax - vosk kandelila se získává z keře rostoucího v Mexiku Vosk udržuje pokožku vláčnou Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy Cocoa (Theobroma Cacao) Butter - kakao má skvělé pečující vlastnosti, dodává pokožce sametovou strukturu Tocopherol - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, hydratuje CI 77019 / Mica - slída je přírodní složka písku bohatá na oxid křemičitý, přináší pokožce vitalitu a zpevňuje ji   Může v různém množství obsahovat: CI 77491 / Iron Oxide Red - získává se ze železné rudy, je nejdůležitějším minerálním pigmentem v BIO dekorativní kosmetice, objevuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou až po černou CI 77492 / Iron Oxide Yellow - přirozeně se vyskytující pigment získávaný z minerálů CI 77499 / Iron Oxide Black - získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou CI 15850 / D&C red No 6 / litholrubin BL - barevný pigment
Certifikáty VEGAN
Použití Na rty
Barva Tělová
Další produkty od výrobce Ere Perez
Další produkty v kategorii Přípravky na rty