Logo Logo
Ere Perez Řasenka s mandlovým olejem - hnědá 10 ml
Ere Perez Řasenka s mandlovým olejem - hnědá 10 ml
Krátky popis Ve slevě produkt Ere Perez Řasenka s mandlovým olejem - hnědá 10 ml od výrobce Ere Perez u nás najdete nejlevněji od 689 Kč
Obvyklá cena
  • 689
  • 759 Kč
  • 9 %
Výrobce/Značka
Ere Perez
EAN 9351748000847
Hodnocení
Odolná proti rozmazání a vodě Vydrží celý den Skvělá volba pokud máte citlivé oči nebo nosíte kontaktní čočky Pro přirozeně lesklé hnědé řasy   Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2   Složení řasenky Ere Perez Beeswax (cera alba), carnauba (copernicia cerifera) wax, palm kernel (elaeis guineensis) wax, soybean (gyicine soja) seed oil, isoamyl laurate, calcium stearate, isopropyl palmitate, sweet almond (prunus amygdalus dulcis) oil, palmitic acid, mamey (pouteria sapota) oil, avocado (persea gratissima) oil, tocopheryl acetate (vitamin E), orange (citrus aurantium dulcis) oil, lemon (citrus medica limonum) oil, bergamot (citrus bergamia) oil, iron oxides Sweet Almond (Prunus Amygdalus Dulcis) Oil - olej ze sladkých mandlí se získává z jader mandlí, olej je bohatý na nasycené tuky a esenciální mastné kyseliny, hydratuje a posiluje pleť Beeswax - včelí vosk slouží jako zhušťovadlo a zvlhčovadlo Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy Palm Kernel Wax - olej z palmy je bohatý na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamín E a karotenoidy Soybean (Glyicine Soja) Seed Wax - sójový vosk se používá jako náhražka parafínu, má antioxidační vlastnosti Calsium Stearate - se získává z křemeliny a vápence Isoamyl Laurate - získává se z rostlinných olejů Isopropyl Palmitate - získává se z rostlin Mamey (Pouteria Sapota) Oil - je druh stromu z Mexika, olej z jeho ovoce se používá jako zvlhčovadlo Palm (Elaeis Guineensis) Oil - palmový olej pochází z palmového ovoce, bohatý je na nasycené tuky, esenciální mastné kyseliny, vitamin E a karotenoidy Palmitic Acid - Přírodní mastná kyselina z palmy, nachází se v bavlníkových semenech, arašídech, rýži, čiroku a dalších rostlinných olejích, využívá se jako emulgátor Avocado (Persea Gratissima) Oil - avokádový olej je jedlý za studena lisovaný olej plný vitamínu A, D a E Tocopheryl acetate (vitamin E) - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, hydratuje Orange (Citrus Aurantium Dulcis) Oil - za studena lisovaný olej se používá v aromaterapii pro uvolňující a oživující účinky, má antibakteriální vlastnosti, chrání pokožku, stimuluje metabolismus Lemon (Citrus Medica Limonum) Oil - citron je všelék, má antiseptické, čistící, tonizující a posilující vlastnosti, používá se jako konzervační látka, navrací pokožce elasticitu a upravuje pH Bergamot (Citrus Bergamia) Oil - je esenciální olej z pomerančovníku, má antiseptické a antibakteriální vlastnosti CI 77499 / Iron Oxide Black - získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice Vyskytuje se v různých odstínec
Certifikáty Vegan society
Použití Na oči
Barva Hnědá
Další produkty od výrobce Ere Perez
Další produkty v kategorii Přípravky na oči