Logo Logo
Ere Perez Jojobová Tužka na oči - Earth 1,1 g
Ere Perez Jojobová Tužka na oči - Earth 1,1 g
Krátky popis Kvalitní a levný produkt Ere Perez Jojobová Tužka na oči - Earth 1,1 g od výrobce Ere Perez u nás najdete nejlevněji od 599 Kč
Obvyklá cena
  • 359
  • 599 Kč
  • 40 %
Výrobce/Značka
Ere Perez
EAN 9351748000885
Hodnocení
Více o produktu Vhodné pro citlivé oči Vhodné pro ostré linky i pro rozmazání Zboží může mít delší dobu dodání Jak s očními linkami pracovat? Hrot ostrouhejte ořezávátkem  Ere Perez Naneste základní oční stín nebo pudr na celé víčko Nakreslete oční linku těsně nad linii řas, nejdříve můžete nakreslit krátké čárky, které nakonec spojíte v dlouhou linku Pro rozmazání použijte stínovací štěteček Ere Perez   Ere Perez - rostlinná pleťová péče a makeup Značka Ere Perez vznikla v roce 2004, kdy vstoupila na trh s dnes již ikonickou mandlovou řasenkou, která je i v současnosti bestselerem Od prvního dne značka kráčí cestou, která pečuje, chrání a posiluje ženskou krásu zevnitř Kosmetika Ere Perez bez BHT a BHA, minerálních olejů, nano částic, parabenů, parafínu, petrochemie, chemických vůní Značka je oceněna certifikáty Cruelty Free, Vegan, Non GMO, WE SUPPORT a NO CO2   Složení tužky na oči Ere Perez Hydrogenated Vegetable Oil, C10-18 Triglycerides, Olus Oil, Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax, Polyglyceryl-3 diisostearate, Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil, Tocopherol (Vitamin E) Hydrogenated Vegetable Oil - rostlinný olej bohatý na hydratační a pečující složky C10-18 Triglycerides - alkohol na bázi cukru přirozeně se vyskytující v rostlinných tucích Olus Oil - olej rostlinného původu Carnauba (Copernicia Cerifera) Wax - vosk se extrahuje z brazilské palmy Octyldodecyl stearoyl stearate - se vyrábí z přirozeně se vyskytující mastné kyseliny a kyseliny stearové, které se nacházejí v rostlinném tuku Candelilla (Euphorbia Cerifera) Wax - vosk kandelila se získává z keře rostoucího v Mexiku Vosk udržuje pokožku hydratovanou Polyglyceryl-3 diisostearate - glyceryl je alkohol na bázi cukru, vyskytuje se v rostlinných tucích Jojoba (Simmondsia Chinensis) Seed Oil - olej z jojobových semen nabízí protizánětlivé účinky, může být používán jako antioxidant, hydratuje zvláště v oblasti očí Tocopherol - se získává ze slunečnicových semen, obsahuje přírodní vitamín E, hydratuje V různém poměru může obsahovat CI 77499 / Iron Oxide Black - získává se ze železné rudy, patří mezi nejdůležitější minerální pigmenty v BIO dekorativní kosmetice Vyskytuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou po černou CI 77491 / Iron Oxide Red - získává se ze železné rudy, je nejdůležitějším minerálním pigmentem v BIO dekorativní kosmetice, objevuje se v různých odstínech od žluté přes červenohnědou až po černou CI 77492 / Iron Oxide Yellow - přirozeně se vyskytující pigment získávaný z minerálů
Certifikáty VEGAN
Použití Na obočí
Barva Hnědá
Další produkty od výrobce Ere Perez
Další produkty v kategorii Přípravky na oči